Behandlingar

Svensk Klassisk Massage

Genom knådningar, gnidningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen och ger en behaglig avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i muskler. Du blir lugnare och smidigare i kroppen och får ett ökat välbefinnande. Massagen kan ges som lätt avslappning massage eller mer djupgående.

Behandlings tider 30 min, 45 min, 60 min, 75 min.

 

Terapeutisk behandling

Många besvär i leder och muskler orsakas av strama och spända muskler. Vid terapeutisk behandling jobbar jag direkt med de muskler som orsakar värk och inskränkt rörlighet.

Besöket inleds med en analys av hållning och rörlighet vidare görs muskeltester. Behandlingen består av förutom massage även triggerpunktsbehandlingar och andra nevromuskulära tekniker som töjer och ger avslappning i musklerna. Du kan även få tips och råd om stretching och träning efter behandlingen.

Jag använder mig även av Kinesiologiska tester och metoder i mina behandlingar. Kinesiologi är ett sätt att kommunicera med en annans persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Och där igenom hitta obalanser, blockeringar och spänningar i kroppen.

Beräkna att första besöket tar en timme. Därefter lägger vi tillsammans upp behandling efter din problematik. De kan behövas några tätare besök i början för att få bästa effekt.